Településképi rendelet módosítás - 2019.07.02.

 


LAKOSSÁGI ÉS PARTNERI FELHÍVÁS/FÓRUM

Nemesgörzsöny Község

TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS RENDELET

Tervezetének egyeztetéséről, véleményezéséről

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29./A §-nak, valamint Nemesgörzsöny község Önkormányzat képviselő-testületének a településfejlesztési, a településrendezési, és a településképi partnerségi egyeztetési szabályzatról szóló, 9/2017. (IX.10.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy Nemesgörzsöny Község Önkormányzata elkészíttette a Településképi Arculati Kézikönyv és a településképi rendelet tervezetét.

A 2016. évi LXXIV. törvényben előírt, és 314/2012. (XI.8.) Korm. rendeletben szabályozott tartalmú kézikönyv és rendelet véleményezése a partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló, 9/2017. (IX.10.) önkormányzati rendeletnek megfelelően a nyilvánosság biztosításával és széleskörű társadalmi bevonással történik, amelynek keretében a tervezetek ismertetése céljából lakossági fórum kerül megrendezésre.

Időpontja: 2017. december 6. (szerda) 14.30 óra

Helyszíne: 8522 Nemesgörzsöny, Széchenyi u. 10.

Településképi Arculati Kézikönyv és településképi rendelet megtekinthető ügyfélfogadási időben a Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal. (8522 Nemesgörzsöny, Széchenyi u 10..)

Az elkészült településképi kézikönyvvel és rendelettel kapcsolatban a lakosok a lakossági fórumon szóban és 2017. december 6-ig az alábbi elérhetőségeken tehetnek észrevételt:

• Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• Postacím: 8522 Nemesgörzsöny, Széchenyi u. 10.

Megjelenésükre számítunk!

Tatai László sk.
polgármester

 

 

Go to top